Новини

10 години различни заедно

Сдружение „Дете и пространство“ вече 10 години управлява Център за настаняване от семеен тип 2 в град Русе.

По случай юбилея, екипът подготви изненади, които грабнаха сърцата и душите на много хора. „Различни заедно“ бе избрано за мото на тържетсвото, защото всеки един човек е уникален и различен с качествата си и недостстъците си. Да бъдем заедно с нашите слънца от центъра означава да предадем доброто и да покажем способността си да обичаме различния.

Ето, че вече 10 години, нашите деца имат шанса да се развиват, да се радват на живота и да достигат пълния си потенциал. Героите в нашата 10 годишна приказка са нашите деца и служители, без които не бихме могли да се справим. Семейната среда е доказателство за пълноценен живот на всяко едно човешко същество. Историята на младежи с увреждания е доказателство че нашите грижи, внимание и любов към тях, могат да направят не само тях щастливи, но и всички нас. За пореден път се убеждаваме и знаем, че нашата работа носи доброто в света. Всички ние трябва да имаме вяра, надежда и капчица любов, за да могат, младежи като тях да се развиват и да бъдат част от нашето общество.

.…Светът е тъй прекрасен

хората се раждат все добри

но нещо през живота им се случва

и всички са различни по съдби.

Не е възможно щастие без пропаст,

да тръгне и да лази към върха.

И всичко лесно се постига

има ли желание и доброта.

Мили думи пак на прага чукат

носят честност, вяра и любов.

Светът ще става все по-хубав,

щом нежност има, искреност и красота…

Обещаваме си, че тази приказка никога няма да спре, независимо от времето което минава и е минало!

 

 

 

 

 

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…